آیا متن حکم نهایی دادسرا ملاک دادگاه کیفریست یا پرونده شکایت ملاک قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۸۸ #95106

سلام بنده 10 ماه پیش توسط همسایه که نگهبان یک شرکت است و مجوز دستبند و شوکر دارد روبروی منزل به دلیل رعایت نکردن مشاعات ساختمان درگیر شدیم و او از شوکر و دستبند استفاده کرد اما بعد از شکایت بنده مبنی بر استفاده از شوکر و دستبند دادسرا در حکم نهایی ارجاع شده به دادگاه کیفری،در اتهام وی قید کرده حمل و نگهدار ی شوکر و دستبند.!! با اینکه وی منزلش را تغییر داده و در این مدت برای دفاع حاضر نشده و قرار منع تعقیب هم قید شده آیا بنده باید به این حکم اعتراض کنم یا بعد از جلب وی در دادگاه کیفری دو مرتبه استفاده وی از شوکر و دستبند را مطرح کنم ؟ آیا حکم نهایی دادسرا که حرفی از استفاده از شوکر و دستبند نزده به ضرر اینجانب است؟! در ضمن گواهی پزشک قانونی نیز پیوست میباشد. ممنون از راهنماییتان

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه حکم جلب ایشان را دارید میتوانید ابتدا ایشان را جلب کنید و با ارائه مدارک دیگر قرار منع تعقیب صادر نخواهد شد.