تکلیف مهریه چه طوری هست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۴۰ #95076643

باسلام شوهم رفته درخواست طلاق با گواهی عدم سازش زده دختر۲ساله دارم نخام طلاق بگیرم چیکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سام
چنین امری منوط به پرداخت کلیه حقوق مالی شما می باشد و به نظر در شرایط کنونی امکان پرداخت حقوق بعید است و شما می توانید در دادگاه با دفاع موثر مانع صدور رای شوید

سلام باید تمام حقوق شمارا پرداخت یا تعیین تکلیف نماید

سلام زوج برای طلاق نیاز به دلیل ندارد اما باید
مهریه
نفقه
اجرت المثل
مصف اموال را بدهد

با سلام ،زوج می تواند برای طلاق زوجه اقدام نماید و لیکن باید موارد مالی شما و وضعیت حضانت هم مشخص گردد

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

زوج میتوانیدهروقت زوجه راطلاق دهد

باسلام حق طلاق با زوج است