با این شرایط من میتوانم خانم را طلاق بدهم با توجه به اینکه تکلیف مهریه‌اش مشخص شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۶ #95068121

باسلام
همسرم مهریه‌اش را به اجرا گذاشته است و دادگاه با اعسار من موافقت کرده و مهریه همسرم را دارم به صورت اقساطی پرداخت میکنم من دارای یه فرزند پسر ۷ساله هم میباشم که پیش همسرم است
الان با این شرایط من متوانم خانم را طلاق بدهم با توجه به اینکه تکلیف مهریه‌اش مشخص شده که قسطی پرداخت کنم ایا با درخواست من موافقت میشود یا شرایطی جدید برایم پیش می اید درضمن اجرالتل مثلشم مشخص شده از طرف کارشناس خواهشان راهنمییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید درخواست طلاق را ثبت کنید حتی اگر هم تکلیف حقوق مالی اش مشخص نبود نیز میتوانید در دادخواست خود ذکر کنید که حقوق مالی زوجه را نیز پرداخت خواهید نمود.

با سلاام و احترام
میتوانید اقدام کنید ولی باید کلیه حقوق زوجه را پرداخت نمایید

درودبرشما
بله اما تکلیف سایر حقوق مالی از جمله نفقه وجهیزیه هم با مشخص گردد.