میزان دیه شکستگی اسخوان ترقوه طبق گزارش پزشک قانونی چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴,۹۶۴ #95063

با سلام ،پزشک قانونی در معالجه خود قید کرده: شکستگی استخوان ترقوه سمت چپ که در وضعیت بدون عیب بهبود یافته است - کبودی و تورم شانه راست که ارش تورم به میزان 3 دهم درصد ارش دیه کامل انسان تعیین می گردد، ضمنا ارش آسیب یافته بافت نرم شانه از عمل جراحی در ناحیه شانه چپ جهت تثبیت قطعات استوانی با ابزار فلزی به میزان 2 درصد ارش دیه کامل انسان - حادثه فوق منجر به درجاتی از محدویت حرکتی شانه و بازوی چپ شده که بهبود بیشتری را در آینده نمی توان برایش متصور بود و ارش آن به میزان 8 درصد دیه کامل انسان تعیین می گردد.
لطفا دیه را محاسبه کنید؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۶۵۶- شکستن هریک از استخوان های ترقوه در صورتی که بدون عیب درمان شود، موجب چهار درصد دیه کامل و در صورتی که درمان نشود و یا با عیب درمان شود، موجب نصف دیه کامل است.

ترقوه از معدود استخوانهایی است که معمولا جوش نمی خورد و یا معیوب جوش می خورد برخلاف استخوانهایی مثل ران که معمولا بدون عیب جوش می خورند برای همین هم نصف دیه برای استخوان ترقوه قرار داده شده است و برای استخوان ران که معیوب جوش بخورد فقط چهار درصد تعیین شده است .

دیه موارد فوق با توجه به درصد حدود 24 میلیون تومان میشود.