دادن اس ام اس با این مظمون برای دادستانی میتواند جهت تحقیق و کشف جرم باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۸ #95062

فردی اس ام اسی با این مظمون داده باشد و خود قسم میخورد که بجایی کلمه فرضا نوشته مثلا میتواند اماره یا سندی برای تحقیق یک قتل فرضی باشد
محتوا اس ام اس به این شرح سلام من مثلا اگر خونی رو دیوار ببینم احساس میکنم اگر دست به او بزنم ایدز میگیرم و بعد گفته به او تجاوز شده و یکبار او را دزدیدن ولی اون فرد منزوی و از بچگی تو خونه است و دوستی ندارد سه سال که راجبش تحقیق میشود و خیلی ناراحت است راجبش تحقیق میشود و دچار بیمار روحی متعددی شده و پارونوید و بدبین شده است.تحقیق ها توسط افراد عادی جرم است یا نه
خودش میگوید چون کاری نکرده مطمن است اما وحشت داره که افرادی این اتهام را الکی به او بدهند

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این محتوی به دلیل اینکه در دادگاه نبوده است صرفا اقرار محسوب نخواهد شد و دلیل محسوب نمیشود و صرفا اماره است و ممکن است به علم قاضی کمک کند.