ایا باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۷ #95053314

سلام چند وقت پیش مشکلی بین منو یکی از دوستام سر یه معامله یی مشکل به جود اومد که قصد جبران کردن داشت ایشون الان توی سایت های قمار فعالیت کرده و حساب بانکیشو بستن برای اینکه جبران کرده باشه رفته از من شکایت کرده که کارتشو دست من داده و من باعث مسدود شدن حسابش شدم و شکایت خیانت در امانت کرده من باید از خودم چطور دفاع کنم
درضمن هیچ مبلغی نه از حساب من برای ایشان و نه از حساب ایشان برای من انتقال پیدا نکرده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اثبات ادعا بر عهده مدعی است و شما می بایست با مطالعه پرونده و اطلاع از دلایل ابرازی ایشان متناسب با آن دفاع نمایید .

سلام وقت بخیر
مدعی باید بتواند ادعای خود در این خصوص را اثبات نماید.

باید دلایل و مدارک ایشان ملاحظه شود و در این خصوص از خود دفاع نمایید

شاکی باید بتواند ادعای خویش را ثابت نماید

با درود مدعی باید ادعای خود را اثبات کند

وی می بایست ادعای خود رل ثابت نماید

سلام .بار اثبات دعوی بر عهده مدعی است.