استراق سمع قانونی امکان پذیر خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۶ #95037

با سلام و خسته نباشید دوستی دارم که میگوید استراق سمع میشود ادم منزوی است و با کسی دوست نیست و مطمنا است حرفهایش را به ادم های محله و شهرش نمیگوید
ولی تصمیم هایش و گفته هایش را پشت گوشی به دوستان مجازی یا خانواده میگوید با دلیل مدرک ثابت میکند که شنود و استراق سمع میشود

مشاوره حقوقی استراق سمع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممکن است برای کشف جرم باشد و شنود فقط در صورتی امکان پذیر است که دستور دادستانی باشد. لذا بعید به نظر میرسد که ایشان شنود شوند.