قاضی می تواند بدون ابلاغیه به ان شخص دستور گرفتن پرینت تماس و پیام ها و نقطه زنی تلفن آن شخص رو صادر کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #95029578

با سلام و خسته نباشید در حادثه ای که شخص خبر از اتهام وارده به خود را ندارد و به او مشکوک هستن آیا قاضی می تواند بدون ابلاغیه به ان شخص دستور گرفتن پرینت تماس و پیام ها و نقطه زنی تلفن آن شخص رو صادر کند

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
بله در بحث جرایم و موضوعات کیفری مقام قضایی دادسرا یا دادگاه امکان دستور این کار رو دارند و این مساله هم ابلاغ نمیشه اصلا.
موفق باشید

با سلام
با دستور مقام قضایی بدون ابلاغ به شخص می تواند صورت پذیرد

بستگی به نظر قاضی دارد.

سلام وقت بخیر قاضی برای روشن شدن و کشف حقیقت می‌تواند این کار را انجام ده

با درود بله در راستای کشف حقیقت می‌تواند چنین کند

باسلام بله مجاز به اینکار می باشد واین موضوع مطابق نظرقاضی می باشد که ابلاغ بشه بعد دستور پرینت بده یا قبل ابلاغ اینکاروبکنه

با سلام بستگی به تشخیص مقام قضایی دارد