حضانت فرزند بدون ثبت ازدواج ممکن هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۷۴ #95020001

باسلام، ۷سال هست با یه اقایی ازدواج کردم دوتا بچه هم دارم همسر دومش هستم،نه گذاشتم زنش بفهمه نه خانواده اش ولی این اقا نه منو ثبت محضری کرده نه حتی یه صیغه نامه گرفتم همون اول که ۵ساله صیغه کردیم تموم شد دیگه اقدام نکرد، من دیگه نمیخام ثبت کنه اسمم رو ولی میخام حضانت ا بچه هامو بگیرم هر دوهفته به ما سر میزنه عملا خودم بچه هامو تنها بزرگ کردم خونه هم مال خودمه حالا بگید چطور میتونم انجامش بدم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به دلیل وجود فرزند در ابتدا میبایست ازدواج ثبت کردند

با سلام پس از از اینکه در دادگاه از طریق دادخواست الزام به ثبت نکاح ، رابطه زوجیت اثبات بشود تمام تکالیف قانونی یک همسر (زوج) بر ایشان و بعد بعنوان پدر فرزندتان بر او بار می شود و در مورد حضانت نیز در صورت عدم توافق دادگاه تعیین تکلیف می کند.

سلام.به جهت وجود فرزنددادخواست الزام به ثبت نکاح مطرح نمایید ....

باسلام ابتدا دادخواست الزام به ثبت نکاح دهید.

باسلام. ابتدا باید ازدواج شماثبت شود

باسلام ابتدا دادخواست الزام به ثبت نکاح دهید و سپس برای حضانت فرزندان اقدام کنید

به جهت وجود فرزنددادخواست الزام به ثبت نکاح مطرح نمایید تا متعاقب بتوانید اقدامات دیگر را انجام دهید