اگر خانه را بابت وام به نام دیگری کرده باشم میتوانم مسترد کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۲۵ #95020

ردادسلام وقت بخیر

پدر من در سال ۸۵_۸۶ با شراکت پسر عمه ام یک وام بیست میلیونی گرفتند ... چون که پسر عمه من در بانک مسکن کار میکرد و اون موقع تسهیلات بانک مسکن خوب بود اما پسر عمه ام سند خونه نداشت که بخواد وام بگیره قرار شد پدر من سند خونه مون رو بزنه به نامش و وام رو بگیریم هشت میلیونش برای ما و دوازده میلیونش برای پسرعمه ام ... بعد از تسویه وام ، وقتی درخواست کردیم سند رو به نام بزنه دبه کرد و گفت نمیزنه یکی دوبار هم گفت اگه الان ده میلیون بریزید به حسابم، فردا سند به نامتونه. به همین شکل ۲۴ میلیون دیگه از پدرم گرفت اماااا بازم سند رو به نام نزد ...
الان متوجه شدیم وامهای زیادی روی سند خونه ما گرفته و امروز مامور اومد گفت خونه از طرف بانک به مزایده گذاشته شده و باید خونه رو تخلیه کنیم
آیا راهی هست ک این اتفاق نیفته؟؟ اگه چندتا شاهد بیاریم و بگیم اون موقع به چه نیتی خونه به نامش زدیم میشه کاری کرد یا نه؟؟؟؟
پسرعمه ام الان خودش معتاده و به خاطر اینکه سر حساب مردم میرفت و اختلاس از بانک اخراجش کردند
خواهش میکنم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات موضوع شما با توجه به عدم قرارداد فیمابین دضوار خواهد بود.

بدون قراردد اثبات موضوع سخت است و اخراج از بانک به علت اختلاس و سو رفتار و این موارد میتواند در کنار یک سند اماره باشد ولی به تنهایی نمیتوانید با استناد به آنها اثبات کنید

در صورتیکه شما با ایشان قرارداد نداشته باشید نمیتوانید اثبات کنید که خانه بابت وام به نام ایشان واگذار شده است. لذا اصلا نباید اینکار را میکردید و حتما پیشنهاد میشود که به صورت حضوری با وکیل متخصص مشورت کنید.