آیا در صورت بازگشت برادرم در فرودگاه،او را بابت مهریه بازداشت خواهند نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۱ #95016550

برادرم سال گذشته عقد کرده بعد از سه ماه از کشور خارج شده، همسرش ۱۱۴ تا مهر و حق طلاق دارند، الان شکایت کرده و درخواست مهریه داده است. میخوام بدونم اگر برادرم برگرده تو فرودگاه بازداشت میشه و روال کار قانونی به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت بوده است صرفا ممنوع الخروجی اعمال می شود.
اگر مطالبه از طریق دادگاه بوده حکم قطعی و اجراییه صادر شده باشد. مهلت اجرا گذشته و هیچ مالی به میزان دین توقیف نشده باشد احتمال دارد به موجب حکم جلب بازداشت شوند

اگر زوجه بابت مهریه تقاضای ممنوع الخروجی کرده باشه . برادرت توفرودگاه بازداشت وبه مرجع مربوطه اعزام می گردد

بسمه تعالی بر فرض سوال حضرتعالی: بعید میدانم جلب صادر شده باشد زیرا نسبت به زمان و طول دوره دادگاه احتمالا در حال رسیدگی و جلب صادر نشده.

اما چنانچه جلب صادر شده باشد یقینا در هر کجا که زوجه احتمال حضور زوج را بدهد میتواند مراجعه و از ضابطان دادگستری است استمداد جلب نماید ولی بر فرض اینکه جلب زوج غیابا صادر شده با تقاضای واخواهی و قبول قاضی محترم صادر کننده حکم قطعی رفع جلب میگردد . با معرفی مال یا با دادخواست تقسیط نیز جلب از بین میرود و الی آخر ..لذا چنانچه تصور جلب محرز گردیده میتوانید بعنوان ثالث مالی معرفی نماید تا جلب رفع گردد .. و در رویه بقیه مراحل فرار بگیرید ...

با سلام
در صورتی برادر شما بازداشت می شود که حکم قطعی مبنی بر محکومیت ایشان صادر شده باشد و به اجرا گذاشته شده باشد که در این صورت همسرشان می تواند حکم جلب ایشان را بگیرند.
و در صورتی می توان ایشان را در بیرون از محل زندگی بازداشت کرد که حکم جلب سیار در دست داشته باشند
به کمک این دستور که مدت‌دار است، می‌توانند هر جا که ایشان را مشاهده کردند، با کمک یک مامور انتظامی،دستگیر کنند.

باسلام واحترم :اگر ایشان را ممنوع الخروج شده باشد مدارک از ایشان با ورود به کشور اخذ میگردد. ولی بازداشت ایشان باید حکم قطعی و اجراییه نهایی و دستور جلب در اختیار همسرش باشد.مطمهن شوید که حکم قطعی شده یاخیر اگرقطعی نشده مشکلی نیست

چنانچه ایشان را ممنوع الخروج نموده باشد مدارک گذرنامه از ایشان با ورود به کشور اخذ میگردد. ولی بازداشت ایشان منوط به در دست داشتن حکم قطعی و اجراییه نهایی و دستور جلب در ید همسرش است و در فرودگاه چنین اتفاقی نمی افتد.