چگونه از همسایه ها بابت آزار و اذیت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۹ #95009027

من مجرد هستم و سنم ۳۶ سال هست و تقریبا ۵ سال هست که تنها زندگی میکنم ولی توی این ۵ سال چهار تا همسایه های که دارم از هر طریقی با اطلاع از این موضوع که میدونن من گذشته سختی داشتم و تحمل فشار عصبی رو ندارم توی این مدت نکه ملاحضه کنن بلکن بابستن هر ننگی مثل تهمت افترا سابقه دار کردنم ازار مادرم که توی دنیا خیلی سختی کشیده و جای مادر بزرگ اوناست و سواستفاده از واقعا تنهای من تونستن یک ماه من رو به جرم کارای نکرده زندانیم کنن و بعداز ازادیم از زندان هم با توصل به هر کاری اول سلامتی مادرم رو گرفتن و بعد سلامتی خودم و بعد با سواستفاده از حتی بچهای ۱۰ یا ۱۲ سالشون گستاخی و کارهای انجام دادند که من متوصل به شما شدم چون درمورد مسایل قانونی از نوع درگیری فیزیکی و لفظی هیچ گونه اطلاعی ندارم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت ایجاد مزاحمت یا هر مورد دیگری میتوانید از طریق استناد به تماس بیش از حد،پیامک حاوی مطالب توهین و فحاشی و غیره ،فحاشی و توهین فیزیکی و شهادت شهود از طریق مراجع قضایی اقدام کنید و یا از طریق تماس با ۱۱۰ اقدام نمایید و از درگیری فیزیکی جدا بپرهیزید.

سلام جهت شکایت از همسایه هاتون باید مدارک و مستندات داشته باشید. لذا می توانید با وکلای بنیاد مشاوره تلفنی یا ارزیابی حقوقی تنظیم کنید.