آیا اگر اجرت المثل بگیرد میتواند نصف دارایی من را هم بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #95000352

همسرم به دادگاه خانواده درخواست اجرت المثل داده وبه شورای حل اختلاف درخواست نفقه داده ،ایا اجرت المثل متواند بگیرد،
آیا اگر اجرت المثل بگیرد میتواند نصف دارایی من را هم بگیرد؟
همسرم بد دهن فحاش و نا تمکین هستن ، من هیچ اقدامی علیه وی انجام ندادم، ولی در درگیری که داشتیم میگه گوشم اسیب دیده و کر شدم، لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ایشان می تواند تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه را نماید
شرط تنصیف دارایی برای زمانی است که طلاق از سوی مرد بوده باشد
ادعای مربوط به اسیب گوش نیز باید ثابت شود

زوجه ی شما با فرض اینکه شما نفقه نداده باشید،و البته در صورت اثبات تمکین از سوی ایشان در دادگاه،محق در دریافت نفقه خواهند بود.
حال اگر شما حقوق مذکور را در صورت صدور حکم از سوی دادگاه،پرداخت نکنید ،ایشان از باب تامین و اخذ مبلغ محکوم به(نفقه ی مذکور)میتواند از اموال شما توقیف نماید و این محدود به نصف یا کمتر یا ...نخواهد بود.
موفق باشید