دادگاه دادخواست بطلان و بخاطر دینفع نبودن وراث رد کرده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۹۷ #94990756

برای ثابت کردن مالکیت زمین که ارث پدری میباشد و هیچ قولنامه یا سندی وجود ندارد جزا مردم منطقع برای اثبات ذینفع بودن خواهر و برادر استشهاد محل کافی میباشد دادگاه دادخواست بطلان و بخاطر دینفع نبودن وراث رد کرده لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بتدا گواهی انحصار وراثت دریافت نموده و سپس اقدام نمایید

شما گواهی حصروراثت اخذ کنید بعد دادخواست اثبات مالکیت بدهید

باسلام نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.

سلام

ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت نموده و سپس اقدام نمایید

جهت اثبات مالکیت به کلیه دلایل از جمله شهادت شهود استناد بفرمایید

سلام وقت بخیر
اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید.

باسلام و احترام،گواهی انحصار وراثت اخذ نمایید

ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام بفرمائید