اگر طرفین دعوا تقسیم ماترک را که من درخواست کردم قبول نکنند چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #94989136

سلام اگر طرفین دعوا تقسیم ماترک را که من درخواست کردم قبول نکنند چه حکمی صادر میشود

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست تقسیم ترکه توسط یکی از ورثه هم پذیرفته میشود و نیازی به رضایت تمام ورثه نیست دادگاه با توجه به نوع اموال در مورد نحوه تقسیم ترکه تصمیم می‌گیرد که در صورت توافق ورثه در مورد نحوه تقسیم به همان شکل تقسیم می شود در صورت عدم توافق دادگاه راسا تصمیم میگیرد چنانچه ماترک قابل تقسیم نباشد حکم فروش مال مشاع صادر می شود

در اینصورت باید از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه نمایید . دادگاه با ارجاع موضوع به کارشناسی از کارشناس میخواهد که صور تقسیم را ارائه کند . چنانچه ورثه در مورد یکی از صور ارائه شده توافق کردند دادگاه بر همان اساس رای صادر میکند ولی اگر توافق نکنند دادگاه یکی از صورتهای تقسیم را راسا مورد رای قرار می دهد .