ضبط صدا به عنوان مدرک، آیا قابل پیگیری خواهد بود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۳۰۷ #94974650

با سلام
زوج هستم، من یبار با همسرم که مشاجره میکردم متاسفانه در اوج عصبانیت تهدید به قتل با اسلحه کردم و ظاهرا ایشون هم صدامو ضبط کردن.
آیا میتونم در دادگاه انکار کنم یا بگم که این فایل صوتی مونتاژ شده؟
و آیا صدا میتونه قابل استناد باشه؟
و آیا من میتونم طرح شکایت کنم که ایشون بدون اطلاع من صدامو ضبط کردن و اعلام جرم کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط صدا نه جرم است و نه دلیل اثبات اتهام به شما. صرفا اماره ای است که در کنار سایر اماره ها و دلایل می تواند موجب علم قاضی باشد.

با سلام ضبط مکالمه عنوان مجرمانه ندارد البته به تنهایی و بدون قراین و شواهد تکمیلی دیگر به عنوان سند قابل استناد نیست میتواند از قراین و امارات باشد.

نمیتونید در دادگاه انکار کنید یا بگید که این فایل صوتی مونتاژ شده.
صدا میتونه قابل استناد باشه تنها در حد اماره و نه دلیل
شما میتونید طرح شکایت کنید که ایشون بدون اطلاع شما صدا را ضبط کردن و اعلام جرم کنید

سلام ضبط صدا جرم نیست و البته ارائه آن هم دلیل نیست . فقط به عنوان اماره قابل استماع است .

ضبط صدا به تنهایی دلیل نیست.

سلام
صدا در دادگاه قابل استناد نیست

با سلام
ضبط صدا و فاش کردن ان وهرگونه تجسس ممنوع است وچون همسرتان بدون اجازه شما صحبت را ضبط کرده اند واز محتوی ضبط شده دادگاه قادر خواهد بود که تشخیص دهد همسرتان برای مدرک سازی صدای شمارو ضبط کرده ویا تظلم خواهی
لذا صرف ضبط صدا دلیل مجرمانه تلقی نخواهد بود