رفع انسداد حساب بانکی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۸۳ #94967038

حستب بانکی بنده برای مهریه بسته شده، حالا که حکم به اعسار صادر شده و اقساط مهریه تعیین شده، چطور باید حساب های بانکی که مسدود شده رو باز کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن ارائه ی دستور از مقام قضایی میتوانید درخواست رفع انسداد حساب نمایید.

سلام
از شعبه ای که دستور مسدودی داده تقاضای رفع اثر نمایید

شما به واحد اجرای احکام دادگاه صادر کننده حکم مطالبه مهریه مراجعه کرده و تقاضای خود مبنی بر نامه رفع توقیف حساب رو تقاضا کنید

سلام
به دادگاه مراجعه کنید و دستور قضایی بگیرید
دستور رفع انسداد حساب نیز از سوی مرجع قضایی مسدود کننده حساب باید به بانک واصل شود.