آیا امکان ابطال این سند آخری وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۲ #94957717

شخصی در سال ۸۷ اقدام به خرید یک قطعه زمین از شخص دیگر که عضو تعاونی آموزش و پرورش منطقه ۱۸ تهران بوده خریداری می‌کند که فروشنده چون امتیاز و اقساط را پرداخت نموده و هنوز برای صدور سند و انتقال به دفترخانه معرفی نشده و ایشان به خریدار معامله و یک مبایعنامه تنظیم می‌کنند و سپس به دفترخانه مراجعه کرده و وکالت بلاعزل با حق فروش به خریدار می‌دهد که با راهنمایی دفتر تعاونی در نهایت سند بنام خریدار شود که بعد از حدود یکماه از تاریخ آن وکالت در نهایت نماینده از طرف تعاونی بهمراه خریدار که وکالت از فروشنده دارد به همان دفتر خانه جهت انتقال قطعه مورد نظر و صدور سند مراجعه می‌کنند که در اینجا اشتباهی صورت می‌گیرد و نمایندگان تعاونی بجای اینکه سند انتقالی را بنام وکیل که همان خریدار قولنامه هست بجای او سند انتقال را بنام فروشنده که عضو تعاونی بوده و به خریدار وکالت داده می‌نمایند و سپس خریدار با همان وکالت که انتقال داده بنام فروشنده قبل به اداره ثبت مراجعه و سند بنام عضو تعاونی و که دیگر هیج سمتی ندارد می‌نماید و این خریدار اقدام به ساخت زمین مربوطه و دو واحد آپارتمان مجزا ساخته و در آین حین باجناق وی میاد و یکواحد از آپارتمان هارو که همان طبقه اول است می‌نماید و در دفترخانه مجدد با سند ششدانگ قطعه زمین سابق و وکالتنامه ی قبلی که از طرف عضو تعاونی و مالک اولی بوده ،اقدام به انتقال سند ششدانگ پلاک بنام باجناق و آنهم با وکالت از آن عضو تعاونی می‌نماید و بنده خدا چندبار سرش کلاه رفته و سوال اینست که آیا امکان ابطال این سند آخری وجود دارد بعلت اینکه مالک با وکالت از مالک قبلی که در واقع مالک نیست و ایشان هم وکیل نیستند بلکه خود مالک و سازنده ملک هستن ولی اشتباه بنام فروشنده شده و ایشان وکیل نبوده بلکه مالک هستن آیا امکان ابطال این سند وجود دارد یا خیر چون ایشان امضا نموده حال چه وکیل مالک باشد چه نه بازم فرق نمی‌کند؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .سوال شما دارای ابهام میباشد...

سوال نامفهوم و غیر شفاف می باشد.

سلام وقت بخیر
سوال شما دارای ابهام میباشد

بادرودوسلام سوال نامفهوم می باشد.

با درود سوال مبهم است

توضیحاتتان مبهم است اما در نهایت با همین میزان اطلاعات خدمتتون عرض کنم تنها کاری که باید کرد انتقال مجدد سند از فروشنده ی اولی به خریدار است یا تنفیذ معامله ی باجناق از سمت فروشنده ی اول

چنانچه سهوا یا عمدا چنین وکالت نامه ای صادر شده باطرح دادخواست ابطال سند رسمی اقدام به ابطال نمایید. و همچنین طرفین نیز باتفاق میتوانند در دفترخانه وکالت نامه را باطل نمایند.