با توجه به این شرایط به نظر شما دادگاه به سند قدیمی عادی که با ملک مورد نظر مطابقت داره و نشان از مالکیت ما داره استناد میکنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۴ #94951730

درود به اساتید بزرگوار
پرسشی داشتم از خدمتتون ما در حال حاضر در یک دعوای اثبات مالکیت هستیم شکایت ما بر مبنای یک کاغذی بوده که گرچه رسمی نیست اما بنابر نظر کارشناس دادگستری با زمین مورد نظر هم خوانی دارد اما در مقابل متصرف ادعای خرید ملک را دارد اما سند روشنی برای ادعای خود ارائه نمیدهد و بیشتر تاکیدش بر وجود شاهدین زیادی است که مالکیت او در این سالها را گواهی میکنند که البته این موضوع مورد قبول ماست اما ادعای ما معامله نشدن ملک و تصرف غیر قانونی اوست حال با توجه به این شرایط به نظر شما دادگاه به سند قدیمی عادی که با ملک مورد نظر مطابقت داره و نشان از مالکیت ما داره استناد میکنه یا شاهدینی که تاکید میکنند ملک مورد نظر برای سالهای زیادی در مالکیت این فرد بوده .

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به هر روی اسناد عادی می توانند مورد استناد قرار گیرند.

نتیجه رسیدگی قابل پیش‌بینی نیست‌

باسلام
هر سندی دارای تاریخ مقدم دارای اعتبار می باشد

باسلام نتیجه قابل پیش بینی نمیباشد.

درود بر شما ، مستحضر باشید که نتیجه قابل پیش‌بینی نخواهد بود و به مدارک و شواهد و اوضاع و احوال پرونده وابسته است.

با درود متاسفانه نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

بادرودوسلام نتیجه رسیدگی غیرقابل پیش بینی می باشد.