رضایت ندادن عابر و تلاش برای اخاذی چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۱ #94950

با سلام
بنده یک شب در حال خروج از پارک به صورت دنده عقب بودم که یک رفتگر ناگهان خودش رو زمین انداخت و مدعی شد با دوستش که پاش زیر چرخ خودروی من رفته.بعد از حضور مامور راهنمایی رانندگی و اورژانس قرار شد بنده با خودروی شخصی رفتگر رو به بیمارستان جهت عکس برداری ببرم و در صورت نبود مصدومیت پیش مامور راهنمایی رفته و این اقا رضایت بدن.بعد از مراجعه به بیمارستان و گرفتن 3عکس مشخص شد که هیچ گونه شکستگی وجود نداره و نوشته شده توی برگه بیمارستان که با توجه به عکس های گرفته شده شکستگی دیده نشد و شخص قادر به راه رفتن و تحمل وزن میباشد.
چون خیلی دیر وقت بود پلیس راهنمایی حضور نداشت و قرار شد بعدا انجام بشه رضایت ناچارا.حالا این شخص مدعی شده که پای من شکسته و رضایت نمیدهد و حالا اصرار به گرفتن کوپن بیمه دارد تا رضایت دهد .با توجه به این که من برگه بیمارستان و مدارک دارم که این شخص شکستگی ندارد و همچنین شخصا بردمش بیمارستان و همچنین این که هیچ پرونده ای در کلانتری تشکیل نشده اون شب .من باید چیکار کنم؟ چون واقعا حس میکنم قصد اخاذی داره این شخص و مطمئن هم هستم اصلا برخوردی نبوده و به قصد اخاذی این بازی رو شروع کرده .لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه به پزشکی قانونی مراجعه کرده اید و ایشان را معاینه و گواهی صادر کرده باشند و اعلام نموده باشند که هیچ شکستگی اتفاق نیفتاده است لذا دیگر شکایت ایشان نتیجه ای نخواهد داشت.