میخواستم بدونم امکان انتقالی برای منی که هنوز خدمتم رو نگذروندم وجود داره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۰ #94947736

سلام وقتتون بخیر. من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم و زمان ثبتنام تعهد دادم که پنج سال در اهواز خدمت کنم اما الان نامزدم توی شهر دیگه زندگی میکنن. میخواستم بدونم امکان انتقالی برای منی که هنوز خدمتم رو نگذروندم وجود داره؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به تعهدی که دادید این امر برای شما امکان ندارد.

سلام با توجه به تعهدی که دادید خیر..مگر اینکه توافق بشه

باسلام
وقت بخیر،نظر به تعهدی که داده اید امکان انتقالی برای شما وجودندارد ودرصورت طرح شکایت دردیوان عدالت اداری به نتیجه ای نخواهید رسید مگر این که توافقی در این خصوص حاصل شود.

با سلام، با توجه به اینکه تعهد داده‌اید نمی‌توانید مگر اینکه با ارگانهای مربوطه در میان گذاشته شاید راهگشا باشد در غیر اینصورت به دیوان مراجعه کنید.

درود .با توجه به تعهدی که شما به دستگاه مربوطه سپرده اید این امکان وجود ندارد .به ایین نامه های تعهدات دانشگاه فرهنگیان مراجعه نمایید

سلام باید طبق تعهد امضاء شده عمل نمایید.

باسلام.نظربه تعهدخدمت ۵ساله شما متاسفانه امکان انتفال وجودندارد ودرصورت شکایت در دیوان شکایت شماردمیشود.