آیا میتوان از همسر و خواهر ایشان از این بابت شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶ #94937043

سلام.
خواهر همسر بنده مدتیست که عکسهای بی حجاب همسر بنده را با لباس نامتعارف در کنار افراد نامحرم در اینستاگرام منتشر میکند. از آنجا که بنده کارمند اداره ی دولتی هستم و خانواده ی مقیدی هم دارم این امر موجب هتک حیثیت خانواده ی من شده، حال اینکه همسر بنده عنوان میکند که با رضایت وی این عکسها منتشر شده است.
آیا میتوان از همسر و خواهر ایشان از این بابت دادخواهی کرد؟
ضمنا بنده هنوز همسرم جدا نشده ام.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طرح شکایت دارید اما وصول نتیجه با عنایت به رضایت همسرتون حتمی نیست

سلام وقت بخیر
ضمن اینکه همسرتون نسبت به گذاشتن عکس ها رضایت دارند نمی توانید از ایشان شکایت نمایید ممکن است تحت عنوان هتک حیثیت موضوع به نتیجه برسد.

با سلام
درصورتی که همسر شما به این امر رضایت دارد .. بنظر نمی رسد که بتوانید کاری کنید... اما میتوانید از هر سه با عنوان حتک حیثیت شکایت کنید