تغییر اسم چه شرایط قانونی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۰ #94931133

سلام وقتتون بخیر
میخواستم ببینم میشه اسم فاطمه را به فاطیما تغییر داد

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست را بطرفیت ثبت احوال مطرح کنید

بنام خدا،بطرفیت ثبت احوال دادخواست بدهید.

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

باسلام
تغیر نام ائمه بسیار سخت و غیر ممکن است مگر با اضافه کردن پیشوند و پسوند.
به احتمال زیاد با فاطیما موافقت گردد از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید

به سایت ثبت احوال مراجعه کنید

سلام. این مورد را به سابت سارمان احوال مراجعه کنید. Sabteahval.ir قسمت تغییر نام شرایط رو بخونید

باید به طرفیت ثبت احوال دادخواست تغییر اسم بدی اگه دادگاه قبول کنه تغییر میشه