سه نفر شریک برای ایجاد بنگاه معاملات ملکی باید شراکت نامه تنظیم کنند یا شرکت نامه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۱ #94930817

شراکت نامه و شرکت نامه چه فرقی دارند ما سه تا شریک هستیم می‌خواهیم بنگاه معاملات ملکی بزنیم باید شراکت نامه تنظیم کنیم یا شرکت نامه چه فرقی دارند اگر شراکت نامه تنظیم کردیم موضوع آن باید چه باشد ؟کاری ؟تجاری؟مشارکت مدنی؟باید در چه قالب و موضوعی تنظیم کنیم باتشکر

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
شراکت نامه بایستی تنظیم نمایید .و بحث کاری است .

شرکت نامه مخصوص شرکت های قانون تجارت است و اگر شراکت شما در قالب آنها نباشد باید شراکت نامه مطابق قانون مدنی تنظیم کنید

سلام شما باید قرارداد مشارکت با یکدیگر منعقد کنید و مدت و مزان سود و همه موارد مد نظر را به صورت حقوقی در قرارداد درج نمایید .