چگونه میتوانم قانونا و رسما بابت مالکیت آن ۵ دانگ که متعلق به بنده است از ایشان مدرک رسمی و قانونی بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۴ #94929992

با سلام
بنده در شرف خرید آپارتمانی به ارزش یک میلیارد و دویست میلیون هستم.از کل این مبلغ ۲۰۰ میلیون بصورت وام جانبازی است که این وام به نام عمویم میباشد که یک دانگ از کل ارزش ملک میشود. ولی اجبارآ باید بخاطر وام کل ملک را به نام عمویم بزنم.برای اینکه بعدآ مشکلی پیش نیاید چگونه میتوانم قانونآ و رسمآ بابت مالکیت آن ۵ دانگ که متعلق به بنده است از ایشان مدرک رسمی و قانونی بگیرم که چه در حال حاضر و چه آینده و حتی در صورت فوت طرفین دردسری برای بنده حدث نشود و ایشان در آینده نتوانند مشکلی از بابت آن ۵ دانگ برایم پیش بیاورند.با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید با تشریح موضوع که درصدد اخذ وام جانبازی هستید قرارداد بین خودتان و عموی تان بنویسید و میزان مالکیت ها را به طور دقیق مشخص کنید و به نحوی نوشته شود که هیچ گونه ابهامی نداشته باشد و همچنین در نوشته مذکور تعهد دهند که بلافاصله وکالت رسمی و بلاعزل راجع به پنج دانگ مذکور در دفترخانه اسناد رسمی همزمان با انتقال ملک به ایشان ، به شما اعطا نمایند و همچنین خیلی بهتر است چند نفر شاهد معتبر از جمله پسران و دختران و همسر عموی شما آن را امضاء نمایند

با تنظیم مبایعه نامه درباره ۵ دانگ و همچنین اخذ اقرارنامه ای که بیانگر مالکیت شما بر ۵ دانگا باشد میتوانید به هدف خود نائل شوید . اگر مبایعه نامه و اقرارنامه مذکور به امضاء تعدادی شهود من جمله فرزندان دایی تان برسد که دیگر قابل هیچ اعتراض و خدشه ای نمی باشد .