نفقه فرزند دختر بالای 18 سال در صورت اشتغال ایشان چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹,۳۵۵ #94870

سلام
دختری 20 ساله هستم، دادگاه برای من نفقه ی 500 هزار تومانی مشخص کرده که توسط پدر پرداخت میشود. با این حساب آیا من میتوانم جایی مشغول به کار شوم؟ دولتی یا غیر دولتی... نفقه قطع میشود در این صورت؟ و اینکه جایی ک کار کنم برای من بیمه تامین اجتماعی رد کند، از کفالت پدر که بیمه ی تامین اجتماعی دارد خارج میشوم؟
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مادامی که ازدواج نکرده اید نفقه شما بر عهده پدر است .

به لحاظ شاغل بودن شما ، مستحق نفقه نخواهید بود .

بله در صورتیکه شما مشغول کار شوید به دلیل رسیدن به سن قانونی، پدرتان میتوانند از پرداخت نفقه امتناع کنند. لذا اگر بیمه تامین اجتماعی شوید از تحت بیمه پدر خارج خواهید شد و برای شما سابقه کار رد میشود.