آیا تقسیم نامه اعتبار داره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۷ #94847868

سلام جناب خدا قوت
یه سوالی داشتم.اگر ورثه نسبت به ماترک تقسیم نامه عادی منعقد و امضا کنند ولی یکی از وراث موافق نباشه و امضا نکنه.
اگر فاقد اعتباره چه دعوایی و بر چه مبنای رو باید طرح کرد؟
اگر فاقد اعتبار فقط نسبت به اون ورثه فاقد اعتبار یا کل تقسیم نامه و نسبت به تمام وراث اعتبارشو از دست میده؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براتوافق بایدکل وراث باشد

با سلام
با توجه به اینکه تقسیم درصورتیکه به تراصی صورت نگرفته باشد که در موضوع سوال به همین نحو انجام شده لذا درصورت تراضی باید از طریق دادگاه تقسیم ماترک صورت پذیرد

تقسیم ترکه نیازمند تایید تمامی وراث است، اگر توافق حاصل نشد میتوانید دادخواست تقسیم ترکه را به دادگاه تقدیم کنید

باید ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه کنید. تقسیم نامه فاقد اعتبار است

سلام و عرض ادب
درخصوص اموال؛ نهایت امر
گرفتن دستور فروش از دادگا هست

سلام، به دلیل عدم توافق کلیه وراث اعتبار ندارد، می توانید دادخواست تقسیم ترکه تنظیم نمایید

تقسیم نامه باید به توافق و امضا تمام ورثه برسد وگرنه اعتباری ندارد. در اینصورت باید دعوای تقسیم یافروش ترکه مطرح کنید