ملک به جای مهریه واگذار میشود یا مبلغ ریالی؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۱ #94799439

با سلام و احترام
اگر اموال شوهر به صورت خانه و ملک تجاری و یک ماشین باشد و همسر وی بعد از فوت شوهر مهریه اش را مطالبه کند رای دادگاه دادن خانه به جای سکه های مهریه است یا معادل پولی (ریالی) مهریه پرداخت می گردد؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به میزان مهریه دارد که برابری با قیمت ملک کند یا خیر . پس از ارزیابی به میزان سکه های شما درصورت درخواست خانه به همان میزان بنام شما میشود

معادل مهریه از اموال متوفی کسر و برداشت میگردد

با سلام
اموال توقیف و به مزایده گذاشته میشود و اگر خریداری نباشد میتوانید از دادگاه مطالبه این املاک ( به میزان مهریه تان ) و انتقال آن بنام شما را درخواست نمایید

در این موضوع سکه های شما به پول تبدیل و در مزایده با پول ملک تسویه می کنند

اموال تبدیل ریالی شده و معادل آن به زوجه پرداخت خواهد شد

در تقسیم ماترک اول دیون متوفی کسر میشود.
مهریه دین است که به صورت ریالی سکه ها محاسبه میگردد
بعدا دوباره سهم الارث همسر هم از قیمت ریالی ملک پرداخت میگردد.

سلام و درود، در این مورد پس از محاسبه ی ریالی مهریه ، ماترک به اندازه ی آن ‌توقیف و به مزایده ‌رفته و در صورت عدم فروش ، خود اموال جهت تسویه مهریه تسلیم می گردد؛ آرزوی بهروزی.