در صورتی که همسرم با یک پسر مجرد ارتباط دارد و پول قرض می دهد می توانم به جرم رابطه نامشروع از آنها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۱۴ #94789571

باسلام زنی که به بهداشت منزل نمیرسد.آشپزی نمیکند.مدام با گوشی در ارتباطه.و گوشزد همه را شامل شده و شوهرش هیچگونه رضایتی از زن بودنش ندارد واینکه بدون اجازه خودسرانه هرکاری میکند.ضمانت دوستش رو کرده و اون خیانت کرده این هم بدون اجازه طلاهاش و فروخته و بدهی کسی دیگه رو پرداخت کرده.شوهر و خانواده شوهر شاکی.و خانواده خود دختر پشتشه.میگن اشتباهی نکرده.چطور میتوان ادعایی کرد؟این زن قبلا هم با یک پسرجوان مجردی ارتباطی داشته که اسمساش و دیدیم و گفته که درحد پول قرض خواستن بوده و این داده.آیامیشه این و خیانت محسوب کردو شاکی شدچطور میتونیم اثبات کنیم؟واینکه پرینت واریزی که به پسر غریبه پول داده مبنی بر خیانتش میشه تاثیری داره ؟بالاخره ارتباط و پول دادن به یه نامحرم جرمه چطور ثابت کنیم؟واینکه تو اس ام اس پیشنهادهای خیلی بدی داده به این زن.آیا شوهر میتونه ازینا استفاده ای برای شکایت و مهریه اش کنه و تمکین بزنه میخواد طلاقش و بدهد ولی مهریه اش ۱۱۴تا می باشد آیا میشود با تمکین و خیانتاش شاکی شد؟
الان هم دو هفتس خونه پدرشه واینکه تواین مدت که توقهریه خودسرانه بیرون از خانه میرود و میاد توروخدا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

با سلام ووقت بخیر
مرددرهرشرایطی میتواند همسرش را طلاق دهد و باید حق و حقوق مالی همسرش رو پرداخت کند .و درحال حاضر که زوجه منزل را ترک کرده است زوج میتواند دادخواست الزام به تمکین دهد. درمورد اینکه زوجه مسولیت خودرا درمنزل انجام نمیدهد و اهمیتی به زندگی نمیدهد این موارد مربوط به عدم تمکین عام زوجه می باشد و اینکه به شخص غریبه ای پولی قرض داده است منع قانونی ندارد.و درهرشرایطی مهریه به زوجه تعلق میگیرید و درصورت عدم توان مالی زوج دادخواست اعسار میدهد که بنا بر عدم توان مالی تقسیط میشود .