رای منع تعقیب برای سارق صادر شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #94767459

با سلام
سال گذشته در اداره پست مرکزی شخصی یک کیف حاول حدود ۱۵۰ میلیون تومان اسناد و ارز و دو دستگاه تلفن همراه را از بنده سرقت کرد که اموال شرکت بود مدتی پیش اوپراتور ایرانسل پیام داد که در یکی از تلفن ها سیم کارتی گذاشته شده و بلافاصله شکایت کردم و سارق به دادیاری آمد من وی را نشناختم و تنها مدرکم سیم کارتی بود که در تلفن سرقت شده مشخص شده بود. دادیار رای به منع تعقیب داد به این شرح:
با عنایت به اینکه شاکی اظهار داشته دلیل و مدرکی برای اثبات شکایتم ندارم و دوربین ها تصویر سارق را ضبط نکرده است و عدم شناسایی سارق در مواجهه حضوری، انکار متهم و اظهارات مطلعین و نظر به اینکه صرف استعلام از شرکت مخابراتی ایرانسل دلیل وقوع بزه سرقت نمی باشد و مضافا به اینکه چنانچه متهم اقدام به سرقت موارد فوق الذکر می کرد با توجه به ارزش زیاد اموال مسروقه، منطقی و معقول به نظر نمی رسد که از گوشی مورد سرقت استفاده کرده باشد تا مورد شناسایی قرار گیرد. فلذا به علت عدم وجود ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل کلی برائت مستندا به استناد ماده ۲۶۵ قائون آیین دادرسی کیفری ۱۳۹۲ و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر می گردد.
این رای دادیار بود. نوشته منطقی به نظر نمیرسه کسی که اینقدر پول دزدیده بخواد سیم کارت در یک گوشی سرقتی بزاره که خوب حالا سارق به هر دلیل این کار را کرده .
برای این مشکل چکار کنم؟
نظر وکلای محترم چیست؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چون سیم کارت در گوشی سرقتی استفاده شده باید از صاحب خط تحقیق شود که گوشی را از کجا تهیه کرده است ممکن است این فرد با علم به سرقتی بودن گوشی را خریده باشد به نظر بنده یک نفر وکیل انتخاب کنید تا با مطالعه پرونده لایحه مفصل و مستدلی تنظیم و به قرار منع تعقیب اعتراض کند

سلام چون سیم کارت در گوشی سرقتی استفاده شده باید از صاحب خط تحقیق شود که گوشی را از کجا تهیه کرده است ممکن است این فرد با علم به سرقتی بودن گوشی را خریده باشد به نظر بنده یک نفر وکیل انتخاب کنید تا با مطالعه پرونده لایحه مفصل و مستدلی تنظیم و به قرار ما تعقیب اعتراض کند

باتوجه به اینکه سیمکارت در گوشی سرقتی استفاده گردیده صدور قرار منع تعقیب دارای اشکال بوده وچنین استدلالی فاقد وجاهت است که چون شما سارق را نشناختی شکایت شما رد شود به هرحال در پرونده های کیفری بیان بعضی نکات بسیار مهم است وافراد بدلیل ناآگاهی با بیان این گونه مطالب موجب از دست رفتن حق وحقوق خود میگردند.شما ظرف مهلت ۱۰ روزه اعتراض کنید به قرار