برای بخشیدن مهریه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۴۹۷ #94762094

سلام خسته نباشید برای بخشیدن مهریه به طور کامل باید چیکار کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی خواستار ابراء کل مهریه خود شوید.

بهترین راه مراجعه به دفتر اسناد و تنظیم سند صلح معوض بین زوجین یا اینکه زوجه مهریه خود را ابراء نماید

بسمه تعالی : فرض مذکور مبتنی بر رضایت بقصد اعلم تزویج و آغاز زوجیت به لفظ یا کتابت با مجوز از (ولی) صیغه بذل را بر مهر بخوانید( ترجمه فارسی = اینجانبه (نام خودتان)...کل مهر را به زوج (نام زوج)..... بذل کردم قربه الی الله ) و با رضایت کامل بذل کنید که خداوند متعال بر شما پاداشی بسیار زیباتر و افزونتر عنایت خواهد نمود. اما از نظر قانون و قانونی بودن آن با ابوی محترم در یکی از دفاتر اسناد رسمی همین مراتب را به ثبت برسانید .
لطایف کلام : به احترام کلام الهی و انجام و استقرار امر الهی بر وجوب مهریه و احترام و تعظیم بر مادر عالم امکان و عدم تقدم بر افعال کریمه حضرت فاطمه سلام الله که مصدق سوره حجرات آیه اول و دوم
بسم الله الرحمٰن الرحیم(۱)
یا ایها الذین آمنوا لا تقدموا بین یدی الله ورسوله ۖ واتقوا الله ۚ ان الله سمیع علیم ﴿۲﴾
به نام خدا که رحمتش بی‌اندازه است و مهربانی‌اش همیشگی
ای اهل ایمان! بر خدا و پیامبرش [در هیچ امری از امور دین و دنیا و آخرت] پیشی مگیرید و از خدا پروا کنید که خدا شنوا و داناست.
باشید و همچون حضرت زهرا ام المومنین سلام الله علیهما و علیه السلام مقداری که در حد توان زوج برپرداخت بدون تحمیل مشقت باشد و نقدا(در حال )مطالبه بتواند پرداخت کند به رضایت از او دریافت کنید و آن مبلغ را بابت برکت و افزونی برکاتی که وعده الهیست همیشه در منزل نگهداری کنید تا بهره کافی چه معنوی چه مادی بر شما متصور گردد و این بذل را نه بخاطر زوج که به نیت قربه الی الله انجام دهید که شما از نیکوکاران خواهید بود ( انشاء الله )( قسمت اخیر نوشته شده صرفا بخاطر احترام و تعظیم به شعائر دین مبین اسلام که دریای رحمت و مهربانیست تقدیم شد)

سلام و احترام.

برای بخشش مهریه زوجه باید از طریق مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی ، اقرارنامه (سند رسمی) مبنی بر بذل مهریه به نفع مرد تنظیم کنند.

مدارک لازم برای بخشیدن مهریه، همان عقد نامه و مدارک شناسایی زوجه و صرف حضور او در دفتر اسناد رسمی در کمال عقل و سلامت است. البته به شرطی که بالای ۱۸ سال تمام باشد. همچنین اکثر دترخانه ها حضور پدر زوجه را الزامی می دانند.

در نظر داشته باشید در صورت بخشش مهریه، بعدا طرح دعوی درخواست مهریه و رجوع بسیار سخت و گاه ناممکن است. لذا هشیار باشید.

با آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای شما

سلم وقت بخیر
با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی می توانید اقرارنامه بذل مهریه تنظیم نمایید ، توجه داشته باشید با ذکر قید ابراء ذمه زوج (آقا) از پرداخت مهریه بری شده و دینی به زوجه ندارند و قابل رجوع نیست .

سلام از طریق دفاتر اسناد رسمی می توانید برای ابراء و یا بذل مهریه خود اقدام کنید.

اگر پرونده مهریه هم در دادگاه مطرح است میتوانید لایحه بنویسید و در پرونده ضبط کنید تا پرونده مختومه شود.