آیا همچنان سفته ها معتبر هستند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #94745240

سلام
راستش من برای پسرم از شوهرم مبلغ زیادی رو قرض گرفتم تا پسرم کسب و کاری رو شروع کنه. از ونجایی که به پسرم نگفتم از کی قرض گرفتم هیچ شاهدی هم ندارم.. در قبال مبلغی که قرض گرفتم به شوهرم ۳ برادر مبلغ سفته دادم و سررسید سفته تقریبا دو هفته دیگس و من هنوز نتونستم مبلغ بدهیمو تامین کنم.
خواستم ببینم با توجه به اینکه من ۶ ساله از شوهرم جدا زندگی میکنم ولی طلاق نگرفتم و این مبلغ برای پسرش هزینه شده، ایا همچنان اون سفته ها قابلیت اجرایی دارن؟ یا راهی داره که بشه تخفیف گرفت یا زیر بارش نرفت؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه شما اقدام به دریافت مبلغ و ارائه سفته نموده اید لذا مسئول پرداخت هستید و به نظر در صورت اقدام زوج نسبت به وصول سفته ها می توانید ادعای اعسار نمایید

قابلیت اجرایی دارد و بهتر است با خودشان صحبت کنید و عنوان کنید که این مبالغ را برای چه چیزی دریافت کردید در صورت رضایت شوهرتان میتواند سفته ها را مسترد نماید در غیر اینصورت بایستی وجه سفته ها را بپردازید . یا اگر مهریه طلب دارید از مهریه تان تهاتر نمایید .

اگر هم ثابت بشود که مبلغ برای فرزندتون هزینه شده است شما همچنان بابت صدور سفته بدهکار هستید ، ولی بابت مبلغ سفته میتوانید دردادگاه دفاع کنید که اضافه مبلغ ، بابت تضمین به موقع پرداخت آن بوده است.