من میتونم اقدامی برای دریافت نسخه‌ی اصلی قرارداد که به امضای طرفین رسیده انجام بدم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲۱ #94719274

با سلام ما برای وام ودیعه مسکن اقدام کردیم و مراحلمون پیش رفت ، ضامن هامون هم بردیم و قرارداد مرابحه و تهعد‌نامه رو امضا و اثرانگشت زدن اما این نسخه‌ی امضا شده و اثرانگشت خورده و مفاد درج شده‌ی‌ای که توسط بانک پر می‌شود رو به ما ندادن و فقط یک نسخه‌ی خام بدون مهر و امضا و تاریخ و تمبر و هیچی دادند، زمانی هم که ازشون یک نسخه از نسخه‌ی اصلی رو طلب کردیم سرباز زدند و مارو از اون بخش خارج کردند این قضیه مال پنجشنبه‌ی هفته‌ی پیش هستش ایا من میتونم اقدامی برای دریافت نسخه‌ی اصلی قرارداد که به امضای طرفین رسیده و تمام مفاد مربوط به بانک در ان درج شده ، انجام بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
علی الاصول نسخه ی ثانی تهیه نمیشود تا در اختیار مشتری قرار گیرد.

با سلام،از طریق مدیریت بانک‌ و در مرحله بعد اداره حقوقی و بازرسی بانک اقدام کنید اگر نتیجه نداد دادخواست دهید.

از طریق سرپرستی بانک پیگیری بفرمائید

سلام رویه بدبن منوال است ک قرارداد در یک نسخه تنظیم و نزد بانک باقی خواهد ماند .ابتدا از طریق سرپرستی بانک مربوطه اقدام در صورت عدم حصول نتیجه به بازرسی مراجعه نمایید

با درود. اول از طریق رئیس بانک با تقاضای کتبی درخواست اصل قراردادتون را بنمایید و دستور کتبی بگیرید ؛اگر عمل نکرد با همون تقاضا به قسمت حراست و بازرسی بانک مراجعه نمایید؛ اگر حل نشد، به دفتر سرپرست کل بانک استان و بازرسی کل و حراست کل مراجعه . اگر نتیجه نگرفتین؛ از طریق دادگاه دادخواست مطالبه اصل قراردادتون را بدهید.

با سلام
بانک مکلف است یک نسخه از قرارداد را به شما ارائه دهند.ابتدائا از طریق اداره حقوقی بانک پیگیری نمایید و درصورت عدم ارائه از طریق بازرسی کل اقدام نمایید.

باسلام
بهتر است از طریق دادگاه دادخواست اخذ نسخه اصلی قرارداد بانکی را مطرح کنید