آیا جرائم رایانه ای تحت عنوان کلاهبرداری قرار می گیرد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۵ #94714605

سلام وقت بخیر
چند وقته از شخصی که سرور مجازی می فروخت شکایت کردم
این شخص هر چند روز یک بار شماره حساب رو عوض میکنه و شماره حساب های متفاوتی در سایتش قرار میده
اون شماره حسابی که بنده واریز نمودم رو به میزان هزینه مسدود نمودند منتهی دیگه اون حساب رو گذاشته کنار و حساب دیگه ای داره باز میکنه
کلا در حال حاضر به اسم ۴ نفر حساب داره تو سایت میزاره با شماره حساب های متفاوت
طبق نامه و درخواستی که دادم و تایید شده قرار هر چی حساب به این اسامی هست رو به میزان هزینه مسدود کنند
به نظرتون به نتیجه میرسه ؟؟
کار دیگه ای میشه انجام داد که نتیجه خوبی بده ؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر پولی جا ب جا کنند در حکم جرم کلاهبرداری می باشد

سلام صرف ارائه شماره حساب متفاوت ، جرم نیست اما اگر از این طریق اقدام به بردن مال دیگران می کند یا این که مبالغ پرداختی با حساب ها منکر می شود یا با جعل مشخصات برداشت می کند ، عملش جرم است و بستگی به نوع عمل ممکن است جعل یا سرقت یا کلاهبرداری رایانه ای باشد .

امکان به نتیجه رسیدن شکایت شما بر حسب ادله موجود با قاضی پرونده است و اینکه چه مواردی برای صدور حکم به نفع شما کمک می کند نیاز به مطالعه و بررسی دقیق پرونده دارد .