ما نمی تونیم گواهی عدم حضور برای فروشنده بگیریم چکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۴ #94708761

سلام من سال گذشته یک ملک خریدم که سندش آماده نبود و پشت مبایعنامه تاریخ ۳۰ آذر امسال رو برای انتقال سند نوشتیم. الان که ۲۰ روز به تاریخ مونده فروشنده میگه سند حاضر نیست و منم حالا حالا ها تهران نمیام برای پشت نویسی مبایعنامه. از طرفی فروشنده با املاک دست به یکی کرده بودن و مشاور املاک بدون اینکه به ما اطلاع و توضیح بده داخل مبایعنامه محضری رو برای انتقال سند مشخص نکرده. حالا که تخلف کرده و ما نمی تونیم گواهی عدم حضور برای فروشنده بگیریم چکار باید بکنیم؟ سوال دوم: آیا از مشاور املاک میتونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم اقدام فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده را تقدیم دادگاه کنید

باارسال اظهارنه دادخواست الزام به تنظین سند رسمی تحویل دفتر خدمات قضایی شهر خود بدین و در روز دادکاه در دادکاه محل ملک حضور یابید

با سلام. شما باید اظهارنامه برای فروشنده ارسال کنید و طی اظهارنامه اشاره کنید که برای انتقال سند در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۳۰ به دفترخانه شماره برای (مثال ۵۵۰ ) مراجعه کنید. در غیر اینصورت گواهی عدم حضور شما از دفترخانه اخذ و در مراجع قضایی علیه شما در خصوص مطالبه خسارت و الزام به تنظیم سند رسمی شکایت خواهم کرد. به نظر بنده عدم تعیین دفترخانه نافی تعهد فروشنده در تاریخ مندرج در مبایعه نامه نیست. علیه بنگاه معاملاتی هم نمی توانید شکایت کیند. مبنایی ندارید

شما میتوانید با تنظیم دادخواست الزام و اجبار ایشان را برای حضور در دفاتر اسناد رسمی ارائه نمایید که بنده برای تنظیم دادخواست در خدمتم