نظر پزشکی قانونی کفایت میکند یا خیر نظر شاهدین هم مهم هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۸ #94690099

با سلام. چندی پیش در کوچه ما درگیری بین من و همسایه ما پیش آمد. حال آنها به دروغ مدعی شکستگی دستشان هستند. خواستم بدونم صرف نظر پزشکی قانونی کفایت میکند؟؟ یا خیر نظر شاهدین هم مهم هست، چون افراد حاضر همه شاهد هستند که اتفاقی مبنی برا اینکه دستشان شکسته باشد نیفتاده است.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مقام قضایی به تمامی مدارک و مستندات توجه و مطابق آن اقدام خواهد کرد.

سلام شما میتوانید استشهادیه محلی تهیه وشاهدین ومطلعین را جهت دفاعیات نزد قاضی ارائه دهید موفق باشید

سلام برای صدور حکم پرونده هر دو ملاک عمل است لیکن شهادت شهود محکم تر است

با سلام
شهود از ادله قابل استناد در رای دادگاه است.فلذا شما هم می توانید با شهود بی گناهی خود را اثبات کنید.

درود:درقانون شهود جزء عدله اثبات میباشد،در چنین مواردی علم قاضی هم جزء عدله اثبات محسوب می شود می توان تصمیم گیری کند.

سلام، شهادت شهود جهت اثبات انتساب جرم به مشتکی عنه لازم است.

شهود هم از ادله اثبات دعوی در دادگاه می باشد و‌مورد توجه قاضی قرار میگیرد.