چطور میتواند ازدواج کند؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۰۰ #94688540

سلام برادر من میخواد با دختری ازدواج کند که پدر و مادرش سه سال قبل طلاق گرفته اند ودختر با مادرش زندگی میکند که مادرش ازدواج کرده وپدرش هم اعتیاد داشته تو این سه سال اصلا خبر ندارند ار پدرش الان میگن باید یا پدرش بیاد یا پدبزرگش پدر بزرگ نمییاد میگه به من ربطی نداره به دادگاه شکایت کردن اظهار فرستادن نیومدن الان دادگاه شبستر میگه شما نمیتونید ازدواج کنید دختر پانزده سال داره ممنون میشم جواب بدید دیگه نمیدونیم چیکار کنیم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دادخواست اجازه ازدواج به دادگاه بدهید

به رای دادگاه اعتراض کرده ودلایل و استنادات خود را در لایحه ذکر کنید

با درود دادخواست اجازه ازدواج به دادگاه بدهید

به رای دادگاه اعتراض کنید و در تجدید نظر رسیدگی بشه اگه رای تایید شد اون موقع تماس بگیرید عرض کنم راهکار چیست

دادخواست اجازه ازدواج به دادگاه بدهید

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

با سلام
دادخواست اجازه ازدواج به دادگاه بدهید