ایا میشود بعد از انتقال سند و واریز وجه اضافه شکایتی مطرح کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲۵ #94660576

با سلام اینجانب ۴ باب مغازه به متراژ سه عدد ۲۴ متر و یک عدد ۵۷ متر به صورت شفاهی از شرکتی دولتی خریداری کردم که به من متصدی شرکت گفت فیش واریز کن و تحویل شرکت بده تا قرارداد و بنویسیم من فیش را واریز کردم و پس از مراجعه به شرکت سه فقره چک بابت مابقی مغازه ها پرداخت کردم که شخص متصدی گفت پس از پاس شده یک چک بیا تا قرارداد بنویسیم بعد از پاس شدن چک اول مراجعه کردم و با بهانه های الکی ۶ماه پول من رو نگه داشتند بعد از ۶ماه مراجعه بالاخره ۳دهنه مغازه کوچک را به نامم انتقال دادند و طبق متراژ ۲۰۰میلیون اخرین مغازه قیمت داشت بابت سند مغازه اخر که ۵۷ متر بود مبلغ ۸۰ میلیون از چک های قبلی پرداخت شده بود و مبلغ چک اخر ۱۲۰ میلیون بود که من در اینجا از این چک مبلغ ۸۰میلیون واریز کردم و به دلیل کمبود وجه طبق توافق شفاهی مبلغ ۴۰ میلیون باقی ماند بع از گزشت ۴ماه این مبلغ را واریز کردم اما شخص متصدی با لفظ این که قیمت ملک بالا رفته و اینکه من مدرکی دال بر پرداخت مبالغ ندارم که بابت خرید مغازه چهارم باشد گفت که باید ۱۲۰میلیون اضافه تر پرداخت کنم حال به دلیل نداشتن مدرک وقرارداد کتبی و همچنین افزایش قیمت ملک که ۸۰۰میلیون شده من ناچارم مبلغ ۱۲۰میلیون اضافرو پرداخت کنم و میترسم که اگه شکایتی علیه شرکت مطرح کنم متصدی لج کند و زیر بار فروش مغازه۴نرود ایا میشود بعد از انتقال سند و واریز وجه اضافه شکایتی مطرح کرد همچنین در قرار اول تمام هزینه های سند بر عهده فروشنده بود اما الان با دید این که هزینه ملک رفته بالا هیچ هزینه ای پرداخت نکرده اند زیرا در هنگام انتقال سند به من گفتن که هزینه ۳سند را پرداخت کن و ما ان را از چک اخر کم میکنیم که هزینه های مالیات ۳۰میلیون شده بود یعنی من در اصل باید کلا ۱۰میلیون پرداخت میکردم اما زیر بار نرفتن و ۴۰میلیون پرداخت کردم و باز الان میخوان پول اضافه از من بگیرن

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک می بایست بررسی گردد

نیازمند بررسی مدارک است ....

سلام نیاز به بررسی مدارک دارد

بادرودوسلام باید قراردادبررسی شود.

با درود نیاز به بررسی دارد.

با سلام باید قرارداد شما مورد مطالعه قرار گیرد.

احتمال پیروزی شما کم است