آیا محکوم علیه به جای وثیقه گذار حبس می شود؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۵۶ #94653769

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حقوق دانان گرامی.
فردی به اتهام کلاهبرداری در دادگاه کیفری دو دادگستری شهرستان به رد مال به مبلغ دویست و هفتاد میلیون تومان به شاکی و همین مبلغ جزای نقدی در حق دولت و تحمل یکسال حبس تعزیری محکوم می شود. برابر قرار وثیقه صادره به مبلغ هفتصد میلیون تومان ، همسر وی به دادگاه مراجعه کرده و در قبال توقیف دو دانگ ساختمان ( به ارزش هفتصد میلیون تومان ) که مالک آن است متعهد می شود که هر زمان دادگاه اخطار صادر نمود متهم را احضار نماید. رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر استان تایید و پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال می شود. اکنون وثیقه گذار ( همسر وی ) ادعا می کند که محکوم علیه ( مجرم ) متواری شده و از معرفی و تحویل آن به اجرای احکام عاجز است.
سوال - هرچند برابر قانون آیین دادرسی کیفری محکمه می تواند در خصوص رد مال و جزای نقدی ، وثیقه سپرده شده ( دو دانگ آپارتمان ) را توقیف و به اجرا گذارد با این وجود پاسخ فرمائید که وثیقه گذار چه مسوولیت کیفری در قبال مجازات تعیینی در خصوص حیثیت عمومی جرم ( تحمل یکسال حبس ) دارد؟ آیا وثیقه گذار به جای محکوم علیه حبس می شود ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وثیقه گذار زندان نخواهد شد ...

سلام
مسئولیت ایشان فقط همان عین وثیقه است

سلام.خیر وثیقه گذار به جای محکوم علیه هرگز حبس نخواهد شد....

سلام وقت بخیر
وثیقه گذار حبس نخواهد شد. از طریق وثیقه اقدام میشود.

سلام امکان حبس وثیقه گذار هرگز وجود ندارد اما وثیقه تعرفه شده توقیف می شود

با سلام و احترام وثیقه قابل توقیف میباشد

خیر وثیقه گذار به جای محکوم علیه هرگز حبس نخواهد شد