تقسیم نامه را چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۴ #94641547

سلام خدمت استادان عزیز
بنده ۲ تا سند ۳ دانگ زمین متعلق به سال ۱۳۱۶ که در سندها متراژ مزروعی و زراعی قید شده + حدود و مشخصات ( شمالا به... غربا به دیوار اشتراکی آقای ... با نمره... و بقیه جهات هم به همین طریق ) مکانشم مشخص نیست با خودم ۵ ورثه هستیم که از یکیشون با قولنامه دست نویس خریدم کل سهمشو ۱۴ سال قبل الان من میخوام سهم خودمو تنها، برم سند تک برگ صادر کنم که متراژ و حدودش هم مشخص بشه الان تقسیم نامه لازمه چطوری بگیرم تقسیم نامه رو اصلا چی هست؟ وراث همکاری های لازم و نمیکنن باهام درضمن سهم این ورثه ای که طبق قولنامه دست نویس خریدم رو بعدا میخوام اقدام کنم الان فقط سهم خودمو میخوام سند تک برگ بگیرم ممنون از راهنمایی شما عزیزان.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
در فرض پرسش شما باید ضمن مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به تنظیم دادخواست جهت تقسیم و از طریق دادگاه جهت تقسیم ترکه اقدام نمایید

در صورت عدم رضایت وراث به تقسیم ترکه باید دادخواست تقسیم ترکه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

باتوجه به عدم رضایت سایر ورثه ، دادخواست تقسیم ترکه باید ثبت کنیو

با سلام
شما فقط لاشه سند دارید زمین مشخص نیست
اینطور سندها احتمال زیاد با مبایعه نامه عادی انتقال یافته و الان در تصرف مالکان جدید هست و احتمالا ساخت و ساز هم انجام شده و به خاطر اشکالات ثبتی حدید حدود اش هم خیلی سخته
بهرحال اول باید با قرار تامین دلیل زمین و پیدا و تحدید کنید
به اداره ثبت مراجعه کنید و نسبت به سهم خود سند مالکیت اخذ کنید (هر چند کار بسیار مشکلی هست چون احتمالا حدود ملک تغییر یافته )
بعد به عنوان مالک مشاعی (ورثه متوفی) اگر در اسناد اداره ثبت انتقال ثبت نشده می توانید از متصرفان جدید خلع ید بخواهید
وقتی مشخص شد واقعا زمینی وجود داره که شما جزو مالکین اش هستید می تونید تقسیم اش و از دادگاه بخواهید

اگر کلیه وراث با تقسیم اموال موافق هستند ،در این حالت صورتجلسه مبنی بر تعین سهم هر یک تنظیم می شود و ذیل آن به امضای همگی می رسد و بر طبق ان اقدام می گردد.
در صورت عدم رضایت برخی وراث به تقسیم ترکه باید ضمن مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به تنظیم دادخواست جهت تقسیم ترکه از طریق دادگاه نمایید.

با سلام
تقسیم در دوحالت مفروض است : ۱ کلیه مالکین با تقسیم موافق هستند ؛ که در این حالت صورتجلسه می شود و ذیل آن به امضای همگی می رسد .
۲ - چنانچه برخی رضایت بدان ندارند باید ضمن مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به تنظیم دادخواست جهت تقسیم و از طریق دادگاه نمایید .

درود
تقسیم ترکه را از شورا حل اختلاف باید تقاضا نمایید.