چجوری اعاده ی حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #94614457

سلام منو شوهرم درحال جدایی هستیم الانم به من تهمت رابطه نامشروع زده و با زور ازم نوشته گرفته که بهش خیانت میکنم درحالی که کاری نکردم با تهدید بردن آبروی خودمو خانوادم مهریه منو صفر کرد الانم تو شهرمون آبرو برام نزاشتن همه جا پر کردن دختره خرابه میخوایم طلاقش بدیم چیکار کنم آبرو برام نزاشته من کاری نکردم شکایت کنم چی میشه

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعاده حیثیت را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید تا در دادسرا مورد رسیدگی قرار گیرد . در مورد مهریه نیز امکان دریافت را دارید ولی باید نوشته اخذ شده برای بیان نحوه دریافت مهریه بررسی شود . در صورت تمایل از طریق بخش ارزیابی حقوقی یا مشاوره تلفنی اقدام نمایید .

سلام
می توانید همه مهریه خود را بگیرید و هم ازش طلاق بگیرید و هم بخاطر افترا شکایت کنید
میشه سند امضا شده را باطل کرد