لطفا به ما بگویید که برای لغو توافق چکار کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۹ #94610943

توافق در مورد آب چاه کشاورزی که هفته ای ۱۶ ساعت بگیرد در عوض ۱۰ میلیون تومان پرداخت کند این توافق با چند رفت و آمد به پازگاه محل با صدور حکم از اجرای احکام مدنی اجرا شد اما ما این مبلغ بهش پس دادیم گفتیم این توافق لغو میکنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی ک حق فسخ نداشته باشید ب صورت یکطرفه نمیتونین لغو کنین ونیاز ب توافق طرفین است

با سلام
چنانچه توافقی مبنی بر،برهم زدن آن داشته باشید بایستی با توافق یکدیگر(اقاله)صورت بگیرد

به صرف مسترد نمودن مبلغ مذکور نمیتوان مدعی فسخ یا لغو یا اقاله قرارداد شد . برای فسخ قرارداد باید رضایت و توافق طرفین وجود داشته باشد .

باسلام.در توافق دو طرفه درصورتی ک حق فسخ برای طرفین یا یکی از آنها پیش بینی نشده باشد به صورت یکطرفه قابل فسخ نیست و برای برهم زدن (اقاله؛توافق طرفین برای برهم زدن توافق موجود)نیاز به توافق مجدد هست.