آیا متهم درصورت تمکن مالی داشتن و یا نداشتن، میتواند از اعسار استفاده کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۹۰ #94564979

باسلام،
بنده شاکی پرونده کلاهبرداری هستم، و حکم قطعی صادر شده و قاضی پرونده متهم را به پرداخت ۷۰ ملیون جزای نقدی و رد مال در حق بنده و ۱۵ ماه حبس تعزیری، محکوم کرده است، آیا متهم درصورت تمکن مالی داشتن و یا نداشتن، میتواند از اعسار استفاده کند؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پذیرش اعسار مشروط و منوط ب عدم تمکن مالیست بدیهیست در صورت داشتن توانایی مالی لازم موجبی برای پذیرش اعسار
وجود ندارد

با درود اگر فرد دارایی و توان مالی نداشته باشد اعسار پذیرفته می‌شود

سلام
در صورت داشتن تمکن مالی اعسار قابل پذیرش نمی باشد

درصورت عدم توانایی پرداختن و شاهد و اثبات ان اعسار مورد قبول دادگاه میشود

اگر تمکن مالی داشته باشد و برای دادگاه به اثبات برسد اعسار رد میشود

با سلام و احترام
اگر دارای اموال باشد اعسار او رد می شود
اگر پذیرفته شد با معرفی اموال او آن را رد کنید

سلام
اگر تمکن مالی داشته باشد و برای دادگاه به اثبات برسد اعسار رد میشود