آیا متهم به کلاهبرداری هستند و میتوانم شکایت کلاهبرداری انجام بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۰ #94563121

پارسال برج ۸ دو نفر از دوستام با وعده ی شراکت در کار پوشاک فروشی مبلغ ۵۰ میلیون تومان از من گرفتند و قرار بود که هر ماه مبلغی بین ۳ تا ۵ میلیون سود ماهانه به من بدهند و طبق گفته ی انها قرار بود پول رو به یکی از دوستای خودشون بدن که اون کار تجارت رو انجام بده و وقتی ازشون خواستم که معرفی کنند و ادرس و شماره تماس اون فرد رو بهم بدن امتناع کردند و خودشون ضامن شدند و گفتند تو پول رو از ما بخواه کاریت نباشه . ماه اول ۲ میلیون و ماه دوم ۱ میلیون و ۴۰۰ پرداختند
و از ماه سوم بهانه جویی شروع شد که اوضاع کساد بوده و اون فرد پولی نداده
در حالی که اصلا شخص سومی وجود نداشته و دروغ میگفتند و پول نزد خودشون بوده و با پول من مغازه باز کرده بودند
و ماه چهارم هم زمان شد با شروع کرونا و تعطیلی ها تا برج ۲ امسال که هیچ گونه پولی پرداخت نکردند و من ازشون طلب پولم رو میکردم که باید پولم رو پس بدید و در جواب میگفتند که ما هم دستمون به جایی بند نیست و از این حرفا من از برج ۲ خواهان پولم بودم و جوابگو نبودند به بهانه ی اینکه شخص سوم جوابگو نیست در حالی پول پیش خودشون بوده و من بعد از پیگیری و تحقیق تازگی فهمیدم که پول پیش خودشون هست و در ابتدا من خبر نداشتم و فریبم دادند
سوال من اینه من الان میخوام شکایت کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می تونید از این دو نفر در صورتی که سند یا مدرکی دارید مبنی بر دادن پول دارد دو نوع شکایت بکنید ۱:شکایت کیفری کلاهبرداری ۲:دادخواست حقوقی مطالبه وجه

باسلام موضوع دعوی شما کیفری نمیباشد و شکایت کلاهبرداری منتج به نتیجه نخواهد شد مصادیق کلاهبرداری در خصوص دعوی شما مصداق نداره متاسفانه .صرفا دعوی حقوقی مبنی بر مطالبه وجه ب استناد پرینت حساب ویا شهادت شهود بصورت نقدی مطرح نمایید ضمن تامین خواسته نسبت ب توقیف اموال و حساب آنها اقدام نمایید

سلام
دادخواست مطالبه وجه دهید و سپس شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری را مطرح کنید با استناد به فیش واریزی ۵۰ میلیون تومان.

سلام با توضیح شما بسیار بعید هست شکایت کلاهبرداری به نتیجه برسه بهتره دادخواست مطالبه وجه بدین

دوست عزیز بنده پیشنهاد میکنم درابتدا اظهارنامه ایی ارسال کنید و درخواست مبلغ را بکنید سپس دادخواست کیفری علیه او تقدیم کنید

با سلام
بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به استرداد وجه با تاخیر تادیه ان نمایید و قید نمایید در صورت عدم استرداد وجه ، از طریق مراجع قضایی بر علیه آنان به جرم کلاهبرداری اقامه دعوی خواهید نمود

بله میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و مبالغ پرداختی را مطالبه کنید . سپس شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری یا دعوای حقوقی مطالبه وجه به استناد رسید واریزی ها مطرح نمایید