با توجه به اینکه تمامی هزینه‌های ساخت انباری را بنده داده‌ام و از زمان ساخت در تصرف من بوده، برای رفع تصرف و مزاحمت این شخص چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۰ #94559631

ساکن یک ساختمان ۴ طبقه تک واحدی هستم که چون در پروانه ساخت و نقشه شهرداری انباری لحاظ نشده بود هر ۴ واحد فاقد انباری سندی می‌باشد. بعد از اخذ پایان ‌کار و تفکیک سند در سال ۹۲ با سایر مالکین راجع به ساخت انباری در پشت‌ بام صحبت کردیم. مالکین واحد ۳ و ۴ گفتن ما به انباری نیازی نداریم، شما برای خودتان انباری بسازید. لذا من و مالک واحد ۲ با رضایت دو مالک دیگر به هزینه خودمان دو انباری در پشت‌بام ساختیم و از آن استفاده می‌کردیم. چند ماه پیش متوجه شدیم مالک واحد ۴ آپارتمان خود را به شخص دیگری فروخته است. بعد از آن روزی برای برداشتن وسیله‌ای از انباری رفتم و دیدم قفل عوض شده و بعد از پرس‌وجو متوجه شدم مالک جدید واحد ۴ قفل من را شکسته و قفل خودش را جایگزین کرده، وقتی علت این کارش را جویا شدم گفت این انباری مال من است و توسط صاحب قبلی بهمراه واحد به من فروخته شده است. پرسیدم آیا هنگام نقل و انتقال انباری در سند شما قید شده؟ گفت خیر، بصورت رویتی به ما فروخته شده. هرچه من و سایر مالکین گفتیم که واحد۴ اصلا انباری نداشته و انباری واحد ۱ را به شما فروخته قبول نکرد
حال با توجه به اینکه تمامی هزینه‌های ساخت انباری را بنده داده‌ام و از زمان ساخت در تصرف من بوده، برای رفع تصرف و مزاحمت این شخص چگونه اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قسمت‌های مشترک ساختمان متعلق به همه ساکنین هست و کسی نمیتونه ساخت و ساز کنه مگه همه رضایت داشته باشند ، در غیر اینصورت به درخواست هر فرد ناراضی باید تخریب بشه

تصرف در مشاعات با رضایت تمامی ساکنین جایز است در غیر این صورت انباری ها تخریب خواهد شد

تصرف در قسمت مشاع ساختمان نیاز به رضایت تمامی شرکا دارد و در فرض عدم جلب رضایت، انباری تخریب خواهد شد.این فرض قالب ماجرا،اما از آنجا که شما در زمان مالکیت فرد قبلی با کسب رضایت از ایشان اقدام به احداث و صرف هزینه نموده اید و همین موضوع (اذن شریک در ملک مشاعی به تصرف در قسمت مشاع و صرف هزینه توسط شما ) سبب سلب حق رجوع از اذن ایشان است و در فرض فروش ساختمان خود میبایست این موضوع را در قرارداد فروش لحاظ میکرده اند ،پس کوتاهی و تقلب از جانب ایشان صورت پذیرفته و به نظر من شما میتوانید حق خود را مطالبه نمایید.
فارغ از تمامی مباحث بالا،این را هم از نظر دور نداریم که در هر صورت و فرض،مالک جدید حق فک قفل شما و اسیب به اموال و مایملک شما را نداشته که این خود جرمی است کیفری.

باسلام
ساخت انباری درقسمت مشاعات ساختمان بارضایت محضری همه سکنه ساختمان ومجوزشهرداری مقدور می باشد

ساخت انباری در قسمت مشاع ساختمان مستلزم رضایت کلیه مالکین می باشد و درصورت عدم رضایت مجاز نمی باشید و به درخواست و پیگیری ایشان انبار تخریب خواهد شد

سلام
اساسا هر گونه تصرفی از جمله ساخت انباری در قسمت مشاع ساختمان باید با رضایت همه مالکین باشد بنابراین چنانچه احدی از مالکین رضایت نداشته باشد انباری ها تخریب خواهند شد بنابراین رضایت خریدار جدید را بدست بیاورید.