شکایت ورود به عنف توسط برادران رسیدگی میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۱ #94555892

با سلام
بنده مردی جوان و مجرد همراه سه خواهر مجردم در منزل پدر مرحومم (که موروثی است) زندگی میکنیم
بنده با ۲ تا از برادرانم چندی پیش درگیر و مورد ضرب و جرح و تخریب خودرویم قرار گرفتم که در دادسرا قرار برای آنها صادرشده
حال با تهدید و ورود به عنف و ارعاب قصد دارند که بروم و رضایت دهم و از اینکه محکوم شدند خشمگین هستند
میخوام بابت ورود به عنف و تهدید و ارعاب شکایت کنم آیا با توجه به اینکه ما در منزل پدری موروثی زندگی میکنیم ورود به عنف و تهدید قابل شکایت و رسیدگی است؟
لطفا راهنمایی تکمیلی کنید متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تهدید ربطی به ورود به عنف ندارد و قابل شکایت است . اما ورود به عنف در صورتی امکان پذیر است که به طور ضمنی یا صریح حق استفاده خانه به طور مجانی یا با اجرت به شما داده شده باشد .

باسلام
وقت بخیر
نظر به اینکه همگی به عنوان وارث شریک می باشید و ملک به صورت مشاع می باشد؛ لهذا طرح شکایت کیفری فاقد وجاهت می باشد.
موفق باشید

خیر در خصوص ملک موروثی ورود به عنف معنا ندارد اما در خصوص توهین قابل پیگیری می باشد

سلام
ا توجه به اینکه ملک موروثی و شما همگی متضامنا در آن شریک می باشید ورود به آن مفهومی ندارد