نمیتونم ازدواج مجدد کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۴ #94548892

سلام. وقتتون بخیر
خانم بنده چند روزی میشه بصورت غیابی از بنده طلاق گرفتن؛ سوال بنده اینه، من تا پایان عده ی ایشون باید صبر کنم و نمیتونم ازدواج مجدد کنم ؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عده مربوط به زوجه می باشد دوست عزیز

درود
عده ارتباطی به شما ندارد و در این مدت نیز منعی برای ازدواج شما وجود ندارد .

باسلام شماهر وقت که بخواهید می‌توانید ازدواج مجددنماییدضمن اینکه نگه داشتن عده مربوط به زوجه می باشدنه زوح

می توانید ازدواج کنید

سلام و درود
عده مختص و مربوط به خانم یا همان زوجه است و مرد یا همان زوج نیازمند صبوری نیست
موفق و موید باشید

عده مختص زوجه است و در رابطه با مرد نگه داشتن عده موضوعیت ندارد میتوانید ازدواج نمایید

باسلام

خیر زوج عده ندارد و میتوان زوج ازدواج مجدد کند