چطور شوهرم رو از ارث محروم کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۹۰۶ #94548693

سلام وقت بخیر
باتوجه به اختلافی که بین من و همسر به وجود آمده میخواستم بعد از مرگم هیچ ارثی به شوهرم نرسه
چه کار باید انجام بدم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سپاس

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محروم کردن از ارث قانونی نیست می توانید اموال خود را به شخص دیگری صلح عمری کنید.

مطابق قانون ارث امکان اینکه ورثه را از ارث محروم کنید نیست فقط میتوانید بر یک سوم اموال وصیت کنید و صرفا قبل از مرگ میتوانید اموال خودرا در غالب صلح عمری ب فرد مورد نظر انتقال دهید

با سلام
شما می توانید نسبت به انتقال اموال خود پیش از فوت به هر شخصی که مایل باشید اقدام نمایید اما چنانچه در حین فوت اموالی از شما باقی باشد امکان محروم نمودن زوج به هیچ طریقی ممکن نمی باشد زیرا قوانین ارث جز قوانین امری است و هرگونه اقدامی خلاف آن بی اعتبار می باشد .

وصیت تا یک سوم اموال نافذ خواهد بود لذا می توانید در قالب عقد صلح عمری از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایید

با سلام
می توانید اموال خود را بطور قطعی به نام اشخاص دیگر (غیر از همسرتان) کنید
می توانید اموال خود را بصورت صلح عمری با حق فسخ به نام اشخاص دیگر کنید ( که این مورد پیشنهاد می شود)
مهریه تان که بر ذمه شوهرتان می باشد نیز جزو دارایی تان است و بعد از فوت به ارث می رسد. می توانید ثلث اموال تان را برای شخص دیگری وصیت کنید ( ولی برای مابقی آن هیچ کار قانونی نمی شود انجام داد)

قاونا نمیتوانید ایشان را از ارث محروم کنید.اگر اموالی دارید میتوانید به نام دیگری انتقال دهید ‌یا صلح عمری نمایید

با سلام
دوست عزیز میتوانید اموال را به نام شخص دیگری بزنید یا به شخص دیگر هبه یا صلح عمری کنید
در ضمن، این راه حل مناسب برای اختلاف شما نیست، شما یک عمر در خوشی ناخوشی با هم زندگی کردید اینگونه پیش بینی درست نیست،سعی کنید گذشت داشته باشید تا وجدان راحتی داشته باشید و در آرامش زندگی کنید، کسی از فرداش خبر نداره ،معلوم نیست چه کسی قبلا از این دنیا میرود. در پناه حق