آیا من با همون برگ سفید امضا میتوانم اقدامی بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۹ #94537075

سلام...
مادر بزرگم به جایه واگذاری باغ و چند زمین به پسر عموهایم، به من آپارتمانی که ساکن بود را داد، ولی قرار شد تا حاضر شدن خانه در حال ساختشان در آپارتمان بماند، و به من یک برگه سفید امضا داد که اگر به هر علت خانه تحویل نداد من هرچی خواستم بتونم ادعا کنم، ولی بعد از چند سال میگوید خانه را تحویل نمیدهد، میگه اگه میتونی بگیر، آیا من با همون برگ سفید امضا میتوانم اقدامی بکنم،،
لطفا راهنمایی بفرمائید،،در ضمن برادران و پدرم شاهد این موضوع بودن

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سفید امضا بودن برای شما حقی ایجاد نمی شود

درود بر شما، صرف داشتن برگ سفید امضا نمیتوان حقی برای شما متصور بود، لذا حتی ممکن است باعث سوءاستفاده‌ی شما از سفید امضا تلقی شود.

با داشتن برگ سفید امضا حقی برای شما ایجاد نمی شود

با سلام.متاسفانه به صرف داشتن برگه سفید امضا شما مالک آپارتمان مذکور نمیشوید و کاغذ سفید امضا در این مورد هیچگونه سندیتی ندارد در نتیحه برای شما هیچگونه حقی ایجاد نمیکند.

درود
با داشتن این برگه حقی برای شما ایجاد نشده چه بسا به جرم سو استفاده از سفید امضا می توانند شکایت کنند.

باسلام
خیر با برگ سفید امضا کاری نمیشود انجام داد

با درود
صرف امضاء داشتن در برگ ای سفید برای‌شما حقی را ایجاد نخواهد کرد.