چه اسنادی از شرکت بایستی بایگانی شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۴ #94530233

بنده قصد دارم که یک شرکت را ثبت کنم. داشتم به این موضوع فکر می کردم که آیا قانونی برای بایگانی اسناد شرکت ها وجود دارد؟ قانونا چه نوع اسنادی در شرکت ها بایستی بایگانی شود؟ چطور مدیران شرکت ها تشخیص می دهند که چه اسنادی بایگانی شود؟ هر سندی که احتمال می رود بعدا مورد استفاده قرار می گیرد؟ یا هر سندی که در صورت بوجود آمدن اختلاف می تواند مورد استناد قرار گیرد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دفتر کل ،دفتر روزنامه،دفتر دارایی برای شرکت لازم است.

بادرودوسلام دفاتر کل کپیه دارایی روزنامه برای شرکت الزامی می باشد.

دفاتر قانونی به مدت ۱۰ سال

دفتر کل ،دفتر روزنامه،دفتر دارایی،و..

باسلام
دفتر کل ،مدارک دارایی،روزنامه رسمی و...
لطفا به قانون تجارت مراجعه شود

طبق قانون تجارت دفاتر کل , روزنامه , کپیه و دارایی برای شرکت الزامی است

سلام
در قانون تجارت شرکت ها مکلف به نگهداری ۴ دفتر قانونی هستند که مواردی را باید در آن ثبت نمایند به قانون تجارت مراجعه کنید.